Rejsetips

Hvordan får man fat i billetter til kampene i England?

Der findes utallige måder at erhverve sig disse billetter på. Den mest sikre måde at skaffe dem på, er ved at købe en færdigpakket rejse, der inkluderer billet til den ønskede kamp. Disse rejser udbydes af flere danske rejsebureauer.

Det er sjældent at man kan købe ved billetlugen …

En anden god måde at forsøge sig på er igennem ARTE udland, hvor man tit kan være heldig, især hvis man er tidligt ude.

Vil man helst prøve lykken på egen hånd, så findes der i London flere billetbureauer, som man enten kan opsøge, når man er kommet derover, eller kontakte på forhånd hjemmefra.

Highbury i februar 1992

Disse bureauer kan man søge på nettet. På Leicester Square i London findes der billetboder, der udover teater og biografbilletter, også sælger fodboldbilletter.

Endelig findes der jo også sortbørsen! Det kan dog være en temmelig blandet fornøjelse, hvor man skal passe på ikke at blive snydt!

Manchester i marts 1994

Både på selve kampdagen, men også i dagene op til kampen, siver sortbørshajer rundt i området omkring stadion og falbyder billetter. Jo længere man venter med at købe, jo billigere bliver de, og venter man til tidspunktet omkring kick-off er billetterne måske til at betale! Til kampe, hvor især Manchester United er den ene part, skal man typisk regne med sortbørspriser på langt over pålydende pris …