Om siden

Baggrunden for denne side, er kort fortalt en livslang interesse for England generelt, og for engelsk fodbold i særdeleshed.

Wembley i marts 1994

Jeg savnede en dansk hjemmeside, hvor man hurtigt kunne få et overblik over mestre og pokalvindere i England igennem tiderne, til brug ved afgørelse af væddemål, eller bare i helt almindelige tvivlstilfælde.

I første omgang lavede jeg den samlede oversigt helt tilbage fra starten på verdens første organiserede fodbold-turnering – The Football Association Challenge Cup – eller bedre kendt som FA Cup, fra turneringens start i 1872.

Old Trafford i juni 1996

Sammen med oversigten over samtlige ligavindere gennem tiderne, meldte tanken sig om at udvide med en oversigt, der viser samtlige engelske vindere af en europæisk turnering.

Highbury i februar 1992

Senere kom tanken om en liste over alle engelske ligaklubber med links til de respektive klubbers officielle hjemmesider.

Der findes også rejsetips til de mange, der hvert år drager over Nordsøen, for ved selvsyn at opleve en liga- eller pokalkamp, i fodboldens moderland.

Seneste tiltag er menupunktet Hjemmebaner, hvor klubbernes nuværende og eventuelle tidligere hjem er anført.